"&"'/>

duminică, 25 septembrie 2011

Orange Boston - Gigabyte GSmart G1305 Codfish-review

Un telefon produs de Gigabyte. Conform specificatiilor vine cu un procesor de 600 Mhz, 256 Mb memorie Ram, 160 Mb memorie pentru stocarea aplicatiilor si slot Micro SD.
Rezolutia display-ului este de 320x480 pixeli cu un afisaj de buna calitate ce raspunde promt comenzilor. De asemenea sta foarte bine la capitolul conectivitate si comunicatii: bluetooth WiFi, GSM 850/900/1800/1900, GPS.

PRO:
Ruleaza aplicatiile fluent datorita sistemului de operare Android versiunea 1.6. Navigarea pe Internet este placuta deoarece ecranul e generos iar browser-ul intern permite zoom dintr-o singura atingere pentru a vizualiza intreaga pagina.
GPS-ul te ghideaza folosind aplicatia preinstalata Google Maps, cu conditia sa ai acces permanent la telefonie mobila. Exsista si alte aplicati pentru navigarea GPS ce nu au nevoie de transfer de date, spre exemplu IGO.
Agenda are un meniu destul de bogat, insa pe partea de cautare a unui contact nu este tocmai facila, poate un update rezolva acest impediment.
Gsenzor-ul face deliciul unor jocuri si aplicatii dar si trecerea automata a display-ului in mode andscape sau Portret.
Calendarul, agenda si contul de mail pe Gmail se sincronizeaza automat de indata ce exista o conexiune activa la internet.
Design-ul e unul placut, subtire, usor, finisaje bunicele.
Acumulatorul ma tine in medie doua zile cu 2-3 ore de navigare pe net prin WiFi.

CONTRA
Bluetooth-ul nu poate fi folosit fara o aplicatie aditionala denumita Bluetooth File Transfer ce poate fi descarcata de pe Andoid Market.
Sistemul de cautare in agenda un pic greoi.
Lipsa radio FM.
Nu a fost dotat cu stylus. Capacul bateriei este lucios ceea ce favorizeaza zgarieturile si amprentele.
Camera foto de 5 megapixeli este de calitate mediocra, pe parte de filmare este tot sub medie pana la urma e un telefon ce nu e conceput sa pana la urma e un telefon ce nu e conceput sa exceleze la capitolul camera.

Per ansamblu e un telefon ce isi merita banii.



Orange BOSTON

5 comentarii:

am si eu tel de asta

;) sunt fooarte bune

mno...cine îşi permite eu una nuuuu...încă..:)

mersi pentru informati,e un telefon foarte bun,cred ca o sa imi cumpar si eu unul.

Mda foarte tare acest telefon....

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More